Neem contact opNieuwsbrief
Afbeelding: Win een maand gratis voer

Afvalwedstrijd voor honden en katten

Iedereen kan zich voorstellen dat een slanke hond een stuk prettiger en gezonder door het leven gaat dan een te zware hond. Maar afvallen lijkt soms een onmogelijke klus. Wij weten dat het echt kan, en maken er een feestje van.

Wij starten deze maand met een afvalwedstrijd voor te zware honden en katten. Wij houden hierbij het gewicht van uw hond of kat goed in de gaten en geven u gratis begeleiding en tips om u extra te motiveren en het afvallen voor uw hond of kat makkelijker te maken.

Wie na 3 maanden procentueel het meest is afgevallen wint 1 maand gratis voeding van Specific!

Meedoen?

Wil jij samen met je hond of kat meedoen aan onze afvalwedstrijd? Meld je dan nu aan bij onze assistente door te bellen met 074-3676471 of neem contact op via onze Contact pagina.

Afbeelding: te dikke ka

Overgewicht bij honden en katten

30% van de huisdieren in Nederland lijdt aan overgewicht. Overgewicht is een ophoping van overtollig vet op verschillende plaatsen in het lichaam. Dit gebeurt wanneer uw huisdier meer voeding binnen krijgt dan hij nodig heeft. We spreken van overgewicht wanneer een dier ongeveer 10 % boven zijn ideale lichaamsgewicht zit.

Klik hier voor meer informatie over overgewicht bij honden en katten.

In de media

Er wordt door de media veel aandacht besteed aan onze afvalwedstrijd voor honden en katten. Zo verschenen we onder andere in de Tubantia en Telegraaf en bij TV Hengelo, RTV Oost, 3FM en Radio 2. Heeft u ook een verzoek voor meer informatie over onze afvalwedstrijd, onze dierenkliniek, interviews, foto's, video's of publicaties, neem dan contact met ons op.

Nieuws
Januari
30
1

Onze collega Susan op 3FM over de afvalwedstrijd van Dierenkliniek de Hagmolen
Onze collega Susan was ook nog te horen op 3FM, bij Domien Verschuren. Hij wilde meer weten over de afvalwedstrijd van Dierenkliniek De Hagmolen. Uitzending gemist? Luister hier naar het fragment

Lees meer
Januari
26

Omroep Max: Hallo Nederland Huisdieren zijn te dik
Het blijkt dat veel huisdieren te dik zijn. Dierenartsen vragen meer aandacht voor dit onderwerp. Zo wordt er in Beckum zelfs een afslankwedstrijd gehouden. Wij brengen een bezoekje aan een gewichtsconsulente. Bekijk hier de uitzending van Hallo Nederland van dinsdag 24 januari 2017.

Lees meer
Januari
20
1

Noord-Hollands Dagblad: Afslankwedstrijd dikke huisdieren
BECKUM - Een afslankcursus voor honden en katten. Bij dierenkliniek De Hagmolen in het Twentse Beckum wordt de cursus de komende weken gepresenteerd als afslankwedstrijd. Voor de winnaar ligt er een maand lang gratis voer klaar....

Lees meer
Januari
20

Tubantia: Afslankwedstrijd voor te zware honden en katten in Beckum
BECKUM - Afslankwedstrijden voor mensen met overgewicht zijn er genoeg, maar sinds kort kunnen ook dieren meedoen. Eigenaren van te zware honden en katten worden door Dierenkliniek De Hagmolen uit Beckum uitgenodigd om hun ...

Lees meer
Januari
20

Telegraaf: Dikke huisdieren op afslankcursus
Een afslankcursus voor honden en katten. Bij dierenkliniek De Hagmolen in het Twentse Beckum houden ze de komende weken een afslankwedstrijd. Voor de winnaar ligt er een maand lang gratis voer klaar. "De aanmeldingen stromen binnen", ze...

Lees meer