Geplaatst op: 19-12-2016
Afbeelding: hond-overgewicht-weegschaal-1

Te zwaar? Goede voornemens!

Net als bij mensen komt overgewicht bij huisdieren steeds vaker voor. Het is inmiddels zelfs zo dat wij bijna meer te zware honden en katten zien, dan dieren die een goed gewicht hebben. Iedereen die zelf wel eens een afvalpoging heeft ondernomen, weet dat het soms heel lastig kan zijn om dat gezonde streefgewicht te bereiken. Om het makkelijker te maken en om eigenaren extra te motiveren, geven wij gratis begeleiding en tips. Wanneer afvallen met het eigen voer niet lukt, dan kan speciaal dieetvoer gegeven worden. Dit zorgt ervoor dat het afvallen wat makkelijker gaat en dat uw dier geen honger hoeft te lijden.

 

Afvalwedstrijd voor hond en kat!!!

Om het nieuwe jaar direct goed te starten houden wij een afvalwedstrijd voor onze te zware honden en katten. Diegene die na 3 maanden procentueel het meest afgevallen is wint een maand gratis Specific voer!

Hoe doet uw huisdier mee aan de afvalwedstrijd? Meld u voor 31 januari aan bij een van onze assistentes. Wij plannen een gratis afspraak bij Bianca, onze voedingsconsulente. Elke maand controleert zij het gewicht van uw hond of kat (bij katten evt telefonisch en met foto’s). Aan de hand van het nieuwe gewicht en de snelheid waarmee het dier afvalt, berekent Bianca met u de nieuwe hoeveelheid voer die uw huisdier mag krijgen. Meedoen of meer informatie? Bel ons op 074-3676471, wij helpen u graag. Meer informatie over overgewicht vind u hier (hond) en hier (kat).

katinbak-website